Hoppa till innehåll

Vi utökar våra tjänster med företagsförmedling

Som egenföretagare och företagsrådgivare har jag varit involverad i köp och försäljning av flertalet verksamheter och kommersiella fastigheter genom åren. Jag har även samarbete med ett par etablerade företagsmäklare.

Personligen har jag förvärvat 8 företag, plus några som inte blev av, och överlåtet 5 företag. Utöver det har jag varit involverad i många överlåtelser som företagsrådgivare åt andra personer.

För en tid sedan fick jag kontakt med en företagare i Valdemarsvik, som jag tidigare haft i rådgivning, som vill sälja delar av sin verksamhet och han undrade om jag inte ville hjälpa honom med försäljningen. Först pratade vi enbart om att hjälpa till med att skriva köpeavtalet, men det ledde till att ta hand om hela försäljningen.

Så jag tog en funderare och beslutade att erbjuda denna tjänsten som tillägg till redan befintlig verksamhet.

Så funderar du på att sälja ditt företag, eller att köpa ett företag, i Valdemarsviks kommun med omnejd är välkommen att höra av dig till mig för mera information.

Välkommen!

Publicerat iBlogg