Hoppa till innehåll

Ledarskap – inte bara för arbetsgivare

Seminariet i Ledarskap och Medarbetarskap igår, en liten skrapning på ytan i ett viktigt ämne, var mycket uppskattat av deltagarna. Det var en blandning av arbetsgivare, anställda, enmansföretagare, säsongsverksamhet, privat och kommunalt. Det visade sig matnyttigt för alla.
Bl.a. fick deltagarna fylla i ett formulär om egna egenskaper i ledarskap. Resultatet visade om man som person var producerande, entreprenör, administratör eller intergrerare. Fråga kom upp från ett par företagare att detta test kunde man ju göra om varandra, t.ex. anställd om chef. Intressant tanke…
Projektet handlar mycket om värdskap OCH samverkan. Ska vi samverka måste vi ju också kunna just att samverka och då är ledarskap/medarbetarskap en viktig del i processen. Inför seminarierna fick jag svar att andra behöver jag inte gå för jag har ingen anställd. Logiskt? Kanske, men trots allt handlar det ju om samspelet mellan människor oavsett vilken relation man har.
Vi sitter och funderar över om vi kan erbjuda seminiariet i Ledarskap och Medarbetarskap till er som missade gårdagens två tillfällen. Vi återkommer i ärendet.

Publicerat iBlogg